Network Marketing

Network marketing – Hop si eu

Oficial in data de 16.02.2018 am intrat in prima afacere de tipul MLM. Mai exact am inceput sa fac network marketing, dar multe detalii nu ofer momentan. Au trecut doar 10 zile si am invatat atat de multe lucruri incat, nici 10 articole de 3.000 cuvinte nu ar fi destule sa scriu despre ceea ce am invatat.

Inca de anul trecut, aveam in plan, dar tot am amanat, din cauza investitiei pe care urma (sau pe care am facut-o) sa o fac. Intr-un final, m-am decis, am facut niste imprumuturi, cateva sacrificii si uite-ma. Fac Network Marketing.

Eu personal, am mai avut tangente cu marketingul online, freelancing-ul, promovarea in online insa acest domeniu e total diferit si pot spune ca te dezvolta pe tine ca si om foarte mult. Chiar mai mult decat crezi tu. De ce spun asta ? Pentru ca in aceste 10 zile, mi-am dat seama ca am foarte multe lucruri de invatat. si in plus, ce imi place cel mai mult, e ca aproape zilnic vorbesc in fata unui grup de oameni, de cel putin 15 persoane. Nu foarte multe, dar cu timpul cu siguranta va trebui sa fac pe speaker-ul in cadrul unor evenimente.

Acest tip de afacere, dupa cum precizeaza si Robert Kyosaki in una din cartile sale, este cel mai usor sa treci din cadranul stang al banilor in cadranul drept.

Este tipul de afacere care iti asigura o “pensie” dupa cum imi place mie sa-i spun, inca din momentul in care te apuci de munca si nu astepti sa se intample ceva.

Ca si o mica reprezentare, acest tip de afacere consta in formarea unei prime echipe de 2 persoane care vor fi pozitionate exact sub tine. Urmatoarele persoane, vor fi adaugate sub primele 2 persoane adaugate. Acesta piramida, nu are un final, se poate intinde la nesfarsit.

In Romania, acesta industrie, nu este foarte dezvoltata, de aceea, piata ofera multe avantaje. Pe viitor, voi crea diverse materiale in functie de activitatea si progresul meu in acesta industrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *