Firma SEO

6 motive pentru care afacerea ta are nevoie de servicii SEO

Ai auzit de milioane de ori ca ai nevoie de SEO si, probabil, ai primit e-mail-uri, telefoane si oferte in posta, in fiecare saptamana, de la companii care doresc sa iti vanda servicii SEO. Exista si o sansa destul de mare ca niciunul din cei care te contacteaza sa nu iti spuna de ce ai nevoie de servicii SEO si nici motivul pentru care firma ta ar trebui sa investeasca banii pentru marketing in rezultatele organice ale motoarelor de cautare.

SEO joaca un rol major in succesul online al afacerilor, contribuind la pozitionari in topul cautarilor cat si la branduirea companiei. Uite 6 motive pentru care afacerea ta are nevoie de SEO:

Servicii SEO

1. Furnizeaza o inalta returnare a investitiilor

Nu exista alta forma de marketing online care poate sa livreze o returnare cum poate SEO. De multe ori, afacerile nu au succes atunci cand folosesc optimizarea motoarelor de cautare, deoarece aleg o firma fara experienta sau una care face, pur si simplu, outsourcing in alte tari si nu stie in ce consta, de fapt, o campanie de SEO de succes.

2. SEO functioneaza

SEO nu e moarta si continua sa functioneze. Cand este realizata corect, poate produce trafic consistent si fara sfarsit pe website-ul dumneavoastra. Sigur, exista update-uri Google si schimbari de algoritm care sunt realizate constant pentru a combate spam-ul, dar daca lucrezi cu un provider de SEO care stie ce face, nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu aceste aspecte.

3. SEO nu va disparea

SEO nu va disparea niciodata; continua sa evolueze in timp, iar companiile care inteleg procesul se adapteaza constant si raman la inaltime. In ultimii ani, masa mare de creatori de spam a fost penalizata si, acum, se concentraza pe crearea de continut si castigarea de link-uri de la siteuri de calitate si relevante.

4. Competitia foloseste servicii SEO

Multe afaceri considera ca SEO este necesar doar pana se atinge pozitia de top, dar asta este departe de adevar. Daca website-ul dumneavoastra ajunge in top, va necesita si mai multa munca pentru a pastra si mentine pozitia de top. Competitia va lupta pentru aceasta pozitie si trebuie sa luati masuri preventive pentru a nu ii lasa sa puna stapanire pe o parte considerabila a traficului aferent industriei dumneavoastra. Aveti de gand sa le pasati clienti? Ignorand SEO inseamna sa le pasati clienti fara nicio lupta.


5. Clientii dumneavoastra sunt mobili si cauta

Traficul de pe telefoane si tablete e in continua crestere si depaseste traficul de pe computerele personale. Serviciile SEO permit afacerii dumneavoastra sa fie gasita de clientii care cauta activ serviciile si produsele oferite de afacerea detinuta. SEO locala poate sa ajute clientul sa gaseasca site-ul firmei si sa duca la vizite in magazin, telefonare si chiar la cumparaturi online instante. Cautarea pe dispozitive mobile este viitorul, asa ca, trebuie sa va asigurati ca afacerea dumneavoasta este pregatita pentru aceasta.

6. Toata lumea cauta afaceri online

Cu o strategie de SEO puteti imbunatati sansele ca baza de potentiali clienti sa localizeze si sa ia contact cu compania dumneavoastra. Ganditi-va cat de convenabil este internetul pentru client. Pot cauta o companie, pot sa posteze recenzii pentru produse sau pentru companie si chiar sa faca cumparaturi. Aceste activitati pot fi realizate din comfortul casei lor sau cat timp sunt pe drum. Daca vreti sa fiti gasiti online atunci aveti nevoie de SEO.

Firma SEO

Nu se poate contesta faptul ca fiecare afacere are nevoie de o strategie de SEO pentru a atrage trafic organic si pentru a fi gasita online. Serviciile SEO ofera o intoarcere majora a investitiei atunci cand este realizata corect si este o strategie de marketing excelenta, pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *