Inlocuire ecran smartphone

De ce as deschide un service de telefoane anul acesta (2018)

2017 s-a terminat si multi oameni care au investit bani in afaceri de reparatii au adunat un profit mai mult decat frumos. Sunteti unul dintre oamenii care au niste bani de rezerva in conturile bancare? Sunteti confuz privind locul in care sa-i investiti? Vreti sa deschideti o afacere anul acesta?

Daca raspunsul la toate intrebarile de mai sus este da, atunci va sugerez sa investiti in afaceri de reparatii de telefoane. Aproape oricine detine un telefon in momentul de fata, si majoritatea oamenilor “reusesc” sa sparga ecranul telefonului din cand in cand. Potrivit expertilor, 25% dintre persoanele care folosesc telefoane mobile le utilizeaza cu ecrane crapate, ceea ce transforma industria de reparatii intr-un sector in plina expansiune.

Punct fix sau service mobil?

Cand intrati in acest domeniu, aveti doua optiuni la inceput: reparatii mobile sau un punct (fix) de reparatii. Puteti inchiria un spatiu si puteti incepe serviciile de reparatii acolo. Acest lucru este mai potrivit pentru a atrage clienti fideli si a castiga increderea lor, dar va necesita sa investiti o suma frumoasa de bani.

In cazul in care nu aveti bani, puteti incepe prin oferirea de servicii de ridicare sau de reparare a telefoanelor si returnare dupa reparatie. In aceste servicii mobile, fie veti livra dispozitivul dupa reparatie, fie veti putea fi de acord cu clientul dumneavoastra sa utilizeze serviciile de coletarie. Este nevoie de mai putini bani si este un inceput bun, conform http://www.reparatiitelefoane.ro, dar este dificil sa obtineti clienti care au incredere in dumneavoastra.

De ce nu un magazin de retail? Acum trebuie sa va ganditi de ce sa deschideti o afacere de reparatii si nu un magazin de vanzare cu amanuntul? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, as preciza ca intreprinderile de reparatii suporta doar costul muncii si al pieselor, lasand astfel 100% profit proprietarului. In comparatie cu magazinele de vanzare cu amanuntul care lasa un anumit procent de marja, in timp ce restul sumei se inscrie in acoperirea costului de cumparare a articolelor.

Instrumente si piese

Daca ati decis in cele din urma sa deschideti un service de reparatii telefoane, cu siguranta veti avea nevoie de cateva lucruri pentru a incepe. Nu exista doar una sau doua sute de probleme legate de gadget-uri sau dispozitive tehnice. Aveti nevoie de ecrane, suruburi, baterii, porturi de incarcare si nu numai asta. Exista, de asemenea, o sumedenie de alte lucruri de care aveti nevoie.

Organizare

In aceasta era a tehnologiei, software-ul pentru vanzari este esential in magazin. Nu numai ca veti face magazinul dumneavoastra mai organizat, dar va va ajuta in pastrarea clientilor, crearea de publicitate, oferirea de servicii mai bune si multe altele.

Reclama

Acum ca totul este facut, trebuie sa faceti o strategie perfecta de marketing si sa incepeti sa raspanditi vestea despre magazinul dumneavoastra. Tot ce aveti nevoie este prezenta in social media si cativa oameni care va pot ajuta sa obtineti mai multi clienti.

Asigurati-va ca serviciile dumneavoastra sunt de o calitate ridicata, ceea ce va aduce mai multi clienti, mai degraba decat sa cheltuiti mai multi bani pentru atragerea de clienti prin reclama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *