Server

De ce ar trebui sa folosim un server dedicat pentru website-ul nostru?

Sunt multe motive pentru care ar trebui sa alegem sa folosim un server dedicat. Cel mai important motiv este acela ca tu ai control total asupra serverului si nu trebuie sa imparti spatiu si viteza de transfer a datelor cu celelalte site-uri. Sunt foarte multe optiuni de incepere a unei afaceri bazate pe Internet. Majoritatea oamenilor din tara si din lume in general folosesc internetul, iar in ceea ce priveste business-urile de pe website-uri, oamenii folosesc pentru asta servere de internet gratuite pentru a face propriile lor pagini de internet. Aceste pagini sunt gazduite de servere care, insa, pot sau nu sa puna publicitate pe web page-ul tau.

Afacerile online vor sa aiba de obicei mai multe avantaje cum ar fi o baza de date care sa permita forumuri ori cosuri de cumparaturi pentru ca cei care sunt clienti acolo o data, sa si revina dupa. Bazele de date ocupa foarte mult spatiu. Un server gratuit s-ar putea sa nu suporte o asa cerere pentru ca nu ar fi destul spatiu. Aceste afaceri, de obicei, când sunt lansate, cauta sa cumpere un server de Internet care sa le gazduiasca site-ul. Acestea au o taxa care trebuie platita lunar sau anual, dar poti avea servicii de asistenta tehnica de la un operator atunci când este necesar.

Servele dedicate permit exploatarea la maxim a vitezei de transfer a datelor fara sa fie impartita cu alte website-uri. Latimea benzii de transmisie este acea parte care permite traficul pe website. Daca prea multi oameni incearca sa acceseze anumite site-uri deodata si serverul nu poate suporta acest lucru, site-ul poate fi inchis. Bineinteles ca nimeni care detine o afacere pe Internet serioasa nu vrea sa isi alunge clientii.

Totusi, serverele dedicate costa cu mult mai mult decât un server gratuit, insa sunt o alegere inteleapta pentru dezvoltarea afacerilor pe internet. În cele mai multe cazuri, poti salva bani atât prin dezvoltarea optiunilor pentru site-ul tau, dar si prin facilitarea accesului pentru clientii tai pentru a te asigura ca acestia se vor intoarce pe site, si, astfel, profitul afacerii tale online poate creste. Un server dedicat este singura solutie pentru ca o afacere pe internet mare sa poata sa creasca. Pe un server dedicat poti instala software-urile si aplicatiile pe care doar tu doresti sa le utilizezi, pe când, in cazul gazduirii web poti gasi mai multe software-uri si aplicatii instalate de alti utilizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *