Ti s-a stricat televizorul?

Ai ajuns la un moment in care sa ai nevoie de un service de reparatii televizoare. Ce s-a intamplat? Probabil s-a ars vreo componenta, sau ai spart ecranul. Indiferent de motiv, sa iti alegi service-ul de reparatii TV este o decizie importanta. Daca garantia nu acopera costurile reparatiilor putem spune ca tu o sa platesti pentru ele. Costul lor depinde de deteriorare, marca si modelul televizorului tau. Aminteste-ti ca nu toate service-urile sunt la fel. Pentru a evita o dezamagire sau mai rau, a fi inselat, tine minte aceste 2 sfaturi pentru a lua decizia corecta:

Reputatia

  • Probabil ai facut deja alegerea service-urilor de reparatii TV in mintea ta, dar tot vrei unul care are o reputatie buna. Daca nu, poate sa agraveze problemele aparatului in loc sa le rezolve.
  • Poti sa ceri feedback-ul familiei sau prietenilor care au fost clientii unui anumit service de reparatii televizoare.
  • Trebuie sa cauti review-uri online si referintele clientilor anteriori. Ar putea sa iti formeze o idee despre tipurile de servicii oferite.
  • De obicei e bine sa ai un service localizat langa tine. Daca nu gasesti review-uri online despre un service, ceea ce e rar, poti vizita service-ul lor. Poti utiliza aceasta oportunitate ca sa discuti personal cu ei.

Sa lucrezi cu un service TV care are experienta dovedita iti poate oferi incredere si o stare de pace stiind ca iti pui aparatul in mainile unui service serios.

Serviciu clienti

Pe langa aptitudinile depanatorilor TV, este o idee buna sa verifici si serviciile clienti:

  • Sunt ele de calitate?
  • Primesti respectul pe care il meriti?
  • Iti ofera ele o experienta unica?

Un service serios de reparatii televizoare nu o sa te traga pe sfoara. Mai mult, service-ul va fi sincer cu privire la rezultatele la care trebuie sa te astepti din reparatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *