Sfaturi pentru o sesiune foto cu tineri casatoriti cat mai reusita

Daca planifici sa iti petreci luna de miere intr-un loc special ar fi indicat sa iti continui albumul digital inceput cu logodna si nunta sa inserezi cateva fotografii si din luna de miere, mai ales daca o petreci intr-un loc care are ce spune prin imagini. In felul acesta vei avea continuitate si povestea voastra va cuprinde mai multe capitole pe care le puteti povesti in imagini.

Pentru o sesiune foto reusita nu ai nevoie de prea multe idei. Important este ce cadre reuseste sa surprinda fotograful cu care colaborezi. Daca iti vei petrece luna de miere intr-un oras mediteranean aproape tot din ceea ce va inconjoara poate deveni fundal al fotografiilor. Un zid de piatra este ideal pentru a surprinde in linii mari urbanismul orasului, iar fericirea care se citeste pe chipul tinerilor casatoriti este suficienta pentru o fotografie reusita.

Pentru o serie de fotografii de neuitat va trebui sa iti inviti fotograful cu care colaborezi sa petreaca o zi cu voi in sejur. Merita sa faci acest efort pentru ca fotografii ca acestea sigur nu ati reusi sa faceti singuri. Si de fapt nu numarul pozelor conteaza ci modul in care fotograful reuseste sa surprinda farmecul locului si fericirea de pe chipurile voastre. Fotografierea patului matrimonial poate sa para o indiscretie unora, dar pentru voi va fi cu siguranta o amintire cat se poate de frumoasa si va va ajuta sa va readuceti in amintire hotelul in care ati locuit si farmecul sau.

Fotografia alb-negru nu se mai practica foarte mult in epoca fotografiei digitale care surprinde detaliile si culorile in exactitatea in care apar ele in realitate. Cu toate acestea poti avea fotografii alb-negru reusite chiar si cu un aparat digital. Iar farmecul acestui tip de fotografie chiar merita eforturile. Fotografia alb-negru lasa mai mare libertate imaginatiei si amintirilor voastre decat fotografia color. Detaliile trebuie completate de fiecare privitor in parte iar acest lucru ii va ajuta pe tinerii casatoriti sa refaca in minte filmul evenimentelor.

Daca intre aranjamentele de nunta si orasul unde va petreceti luna de miere exista anumite similaritati merita sa atragi atentia asupra lor. Daca spre exemplu la nunta ai avut aranjamente mai degraba rustice si ornamentele au fost naturale merita sa adaugi fotografii cu ele, mai ales daca orasul unde va aflati este axat pe acest tip de ornamente. Orasele mediteraneene sunt renumite pentru muzicantii stradali pe care ii vei putea fotografia si atasa in albumul foto pentru a-ti aminti de atmosfera pe care au creat-o prin muzica lor.

Avand in vedere ca voi doi sunteti centrul de interes al fotografiilor pe care le faceti in luna de miere nu trebuie sa va feriti de a fi fotografiati cat mai mult in cele mai variate spatii. Cu cat este mai larga paleta din care veti putea alege fotografiile de final, cu atat selectia celor mai bune poze va fi mai satisfacatoare pentru voi.

Orasul in care va petreceti luna de miere este o atractie in sine, asa ca merita sa il strabateti si sa rugati fotograful sa va imortalizeze in cateva locuri care v-au impresionat in mod deosebit sau care au o semnificatie speciala pentru relatia voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *