Fotograf nunta

Fotograf de nunta – Informati-va inainte sa alegeti

Care este prima intrebare pentru orice potential fotograf pentru nunta Dvs?

Odata ce ati stabilit daca profesionistul in tema este disponibil pentru acea data si locatie, veti vrea sa intrebati:

„ Daca va selectam pe dumneavostra, dumneavoastra veti fi cel care se va ocupa personal de nunta noastra, sau un angajat / coleg de-al Dvs?”

Unele studiouri sau agentii au mai multi fotografi, si ati putea vorbi doar cu un agent de vanzari, sau doar cu unul din acei multi fotografi din agentie. Albumul demo poate fi facut de alti profesionisti, care poate nici nu mai lucreaza pentru aceea firma/agentie. In acest caz, ar trebui sa cereti expres sa va intalniti cu cel care va va fotografia nunta. Numele fotografului ales de dumneavostra, va trebui sa apara in contractul dumneavoastra de nunta. Fotograf nunta

Cu cat timp inainte ar trebui rezervat?

In general, cu cat mai repede cu atat mai bine. Va recomand sa va alegeti un fotograf pentru nunta si sa incheiati un contract cu 6- 9 luni inainte de nunta deoarece:

  1. Rezervati preturile la semnarea contractului
  2. Va asigurati ca veti avea parte de serviciile unui fotograf profesionist inainte ca el sau ea sa fie deja ocupati.
  3. Hotarand din timp, oferiti posibilitatea fotografului sa va dea sfaturi in legatura cu organizarea nuntii. El va poate spune daca ati alocat destul timp, pentru ce tip de fotografie doriti, si de asemenea va poate spune ce se poate face intr-un anumit interval de timp.
    Unele pachete includ si sesiuni de logodna. Unii clienti aleg sa foloseasca o poza din aceasta sesiune pentru invitatii, sau pentru marturiile de la nunta. Astfel, daca fotograful este contractat din timp, aveti timpul necesar si pentru realizarea acestor imagini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *