Optimizare SEO – Cum alegem compania potrivita pentru rezultatele dorite?

Chiar daca sunteti inarmati cu o multime de cunostinte de optimizare SEO, ati putea inca avea nevoie de serviciile unei companii profesionale din aceasta industrie. Sa ai doar cateva cunostinte de optimizare pentru motoarele de cautare nu este de ajuns in unele cazuri. Chiar daca faceti tot posibilul pentru a incerca sa obtineti o clasare buna pentru site-ul Dvs., s-ar putea in final sa va intrebati de ce el nu are pur si simplu succes.

Pentru inceput, trebuie sa intelegeti ca site-ul Dvs. va trebui sa fie optimizat pe deplin din toate punctele de vedere. Nu doar asta, dar procesul sa fie intretinut in mod regulat. SEO este un proces continuu care include mult timp si efort. Cu alte cuvinte, ati face mai bine sa utilizati serviciile unei firme competente cu experienta si rezultate dovedite.

Optimizare SEO

Exista numeroase companii de optimizare SEO astazi, iar intre acestea exista o multime de companii de incredere, dar si unele mai putin recomandabile. Astfel, este esential sa selectati compania de SEO potrivita pentru nevoile Dvs. Mai jos sunt cateva puncte importante pe care trebuie sa le aveti in minte atunci cand alegeti o campanie care sa va furnizeze servicii de optimizare pentru motoarele de cautare:

Instrumente pentru localizarea cuvintelor-cheie

Ce instrumente foloseste agentia de SEO pentru a cauta cuvinte-cheie? Ofera o analiza concurentiala pe baza cuvintelor cheie alese de d-voastra? Intelegerea metodologiei utilizata de agentie pentru evaluarea sau cercetarea cuvintelor-cheie este foarte importanta. Acest aspect va fi de un mare ajutor daca realizati pe cont propriu procesele necesare, folosind instrumentele de baza, cum ar fi efectuarea de cercetari si analize de cuvinte-cheie prin utilizarea planificatorului Google Keyword Tool.

Link-uri externe

De unde va aduce link-uri compania de optimizare SEO? Link-urile externe sunt mai mult decat vitale intr-o optimizarea. Compania aleasa ar trebui sa obtina link-uri de inalta calitate de pe site-uri cu reputatie excelenta, care sunt legate de domeniul d-voastra. Intrebati specialistii din firma respectiva ce tehnici folosesc pentru atragerea link-urilor externe.

Structura costurilor

O companie de SEO de incredere va va da un cost dupa ce isi dau seama cat de mult e de lucru. Aplicarea de costuri mari nu va va asigura neaparat ca primiti servicii de inalta calitate. O agentie de calitate ar trebui sa fie in masura sa va dea o lista a serviciilor pe care se bazeaza contractul de performanta si pretul.

Cronologia

Compania d-voastra de SEO va ofera o cronologie? Doar prin munca grea si planificare corecta rezultatele pot fi obtinute la timp. Unele firme de SEO ofera planuri care pretind sa va puna website-ul in prima pagina a rezultatelor cautarii in doar 10 zile. Realist, nici o companie de SEO poate garanta pozitia numarul 1 in Google intr-un timp atat de scurt, cum ar fi 10 zile.

O campanie de optimizare SEO va dura 6-18 luni pentru a livra rezultatele de top pe care le asteptati. Asigurati-va ca nu cedati angajamentelor false. In schimb, evitati furnizoCompanie de optimizare pentru motoarele de cautarerii de servicii SEO care va ofera o limita de timp. O companie calitativa stie ca optimizarea este un proces continuu si ar trebui sa fie in masura sa va ofere intretinerea periodica, asistenta pentru clienti si modernizarea corespunzatoare.

Tehnici folosite

Ce strategie va folosi compania aleasa pentru a imbunatati pozitionarea in rezultatele Google? Trebuie sa fiti atent la  companii care vor utiliza metode spam pentru a va aduce in top in cel mai scurt timp. In cazul in care strategia include orice forma de practica necinstita, cum ar fi spam-ul, atunci trebuie sa se renuntati imediat.

O companie excelenta va  avea grija ca site-ul Dvs. sa nu faca subiectul spam-ului sau serviciilor inselatoare. Retineti ca daca se bazeaza pe utilizarea unor strategii inselatoare, site-ul d-voastra ar putea fi indepartat din indexul Google, si adaugat pe lista neagra.

Furnizare de trafic targetat

Intelegeti distinctia intre traficul simplu si traficul targetat? Veti angaja serviciile unui companii de optimizare SEO in principal datorita faptului ca aveti nevoie sa atrageti trafic pe site-ul d-voastra. Cu toate acestea, ceea ce aveti nevoie este trafic targetat, care va aduce vizitatori care ar putea fi cu adevarat interesati de achizitionarea produselor sau serviciilor d-voastra.

Transparenta

O companie de SEO profesionista ar trebui sa aiba un curs clar de actiune pentru a atinge rezultatele dorite intr-un interval de timp dat. Angajatii acesteia ar trebui sa fie in masura sa prezinte clientului ceea ce se efectueaza in prima luna si in lunile urmatoare. Cu aceasta, veti fi capabil sa determinati cat de multa munca se face in raport cu costurile, permitandu-va sa calculati rentabilitatea investitiei.

Servicii SEO

Un plan clar de munca ar trebui sa fie disponibil in orice moment pentru a arata proportia campaniei. Aceasta include cat de mult continut relevant si proaspat de inalta calitate vor publica pe site-uri in fiecare saptamana. Cate canale de distributie? Ce tipuri de platforme social media, directoare si site-uri au de gand sa foloseasca pentru a distribui continutul Dvs.? Si cate link-uri externe au fost generate? Acestea sunt intrebarile primordiale la care ar trebui sa raspunda o firma buna de optimizare SEO.

Raportul

Clientul trebuie sa primeasca un raport periodic cu lucrarile facute si pozitionarea site-ului in rezultate. Aceasta raportare ar putea fi lunara sau trimestriala, si trebuie sa fie clara si concisa, folosind combinatia corecta de grafice si texte. Acest lucru va fi o modalitate de a analiza daca lucrurile progreseaza spre starea dorita.

Garantia perfomantei

Ofera compania vreun tip de garantie, cum ar fi o crestere procentuala in trafic? Desi exista o multime de factori implicati intr-o campanie de SEO, o companie profesionala va fi in masura sa ofere garantii de performanta, pe baza anilor de experienta si metodologie dovedita.

Acestea sunt cele mai importante consideratii care trebuie sa le studiati atunci cand angajati o agentie de optimizare SEO pentru a va asigura ca banii sunt cheltuiti cu cap. SEO este o strategie de marketing vital pentru a face brand-ul extrem de vizibil online pentru piata tinta si pentru a dezvolta afacerea. Este un efort consumator de timp, dar are un ROI mare pe termen lung in comparatie cu alte optiuni de marketing.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *