Intrebari frecvente despre repararea parbrizului deteriorat

Ar trebui sa repar ciobitura?

In aproape toate cazurile, se poate realiza o reparatie a unei ciobituri cauzate de o piatra, cu exceptia cazului in care se afla in aria de vizibilitate a soferului sau a fost deja reparata.

Ciobitura din cauza unei pietre se va transforma intr-un parbriz crapat?

Posibilitatea formarii unei ciobituri din parbriz intr-o fisura a acestuia este mai mare daca nu este reparata. Daca ati reparat ciobitura inainte de a se transforma intr-o fisura, aceasta nu se va raspandi, in mod normal. O ciobitura cauzata de o piatra se poate transforma intr-o fisura a parbrizului daca exista o schimbare drastica a temperaturii sau chiar din impactul lovirii unei gropi, avertizeaza cei de la https://www.reparatiiparbrize.net.

In ce consta repararea parbrizului?

Repararea parbrizului consta intr-un proces care utilizeaza tehnologia moderna pentru a repara un parbriz deteriorat sau crapat prin injectarea si introducerea rasinii in zona deteriorata. Reparatia asigura o legatura puternica care previne alte fisuri ale parbrizului si imbunatateste aspectul estetic in majoritatea cazurilor.

De ce sa reparati un parbriz?

Exista multe motive pentru a repara un parbriz, inclusiv:

  1. Economisiti bani prevenind necesitatea inlocuirii costisitoare a parbrizului.
  2. Este foarte convenabil si nu afecteaza integritatea sigiliului original al fabricii, deoarece geamul parbrizului nu este indepartat niciodata.
  3. Reparand geamul parbrizului inseamna ca pastrati geamul auto original din fabrica!

Ce fel de daune auto ale sticlei pot fi reparate?

Daunele din cauza pietrelor sau „ciobiturile” cauzate de pietre pana la dimensiunea unui „banut de 50 de bani” se califica pentru o reparatie a geamului masinii. O ciobitura cauzata de o piatra este de obicei rotunda sau in forma de stea si poate avea linii care se extind de la mijloc. Cele mai bune rezultate de reparare a ciobiturilor se obtin atunci cand reparatia parbrizului se face inainte ca zona deteriorata sa fie contaminata.

Cum se repara parbrizul mai exact?

Practic, procesul consta in injectarea rasinii in zona deteriorata de catre tehnicianul firmei de reparatii parbrize. Cand zona deteriorata a fost complet umpluta, este expusa la o lumina ultravioleta care usuca rasina.

Cat dureaza operatia de reparare a geamului?

De obicei, o operatie de reparare a parbrizului – cand vine vorba de fisuri in forma de „stea” sau „ochi de taur” – dureaza aproximativ o jumatate de ora. Pentru mai multe reparatii de ciobituri, adaugati aproximativ 15 minute pentru fiecare reparatie. Masina poate fi condusa imediat fara masuri de precautie, dupa repararea parbrizului.

Cum va arata repararea parbrizului dupa reparatie?

Rezultatele variaza de la o masina la alta. Unele reparatii ale parbrizului cu greu pot fi vazute cu ochiul liber, in timp ce altele arata exact asa cum aratau inainte de repararea parbrizului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *