Cumparare vs. Inchiriere lista de emailuri pentru marketing online

Vanzarea de produse sau servicii prin intermediul campaniilor de e-mail este o modalitate populara de a obtine o crestere brusca de numerar in conturile dumneavoastra. E populara deoarece functioneaza. Singurul lucru de care aveti nevoie este o lista masiva de e-mailuri care pot fi contactate la o momentul potrivit. Acest lucru este foarte greu de atins si ia, celor mai multe persoane, luni sau chiar ani pentru a construi o lista de e-mailuri formidabila. Cu aceasta in minte, exista o solutie rapida si usoara de rezolvat aceasta, una care se poate aplica imediat… pentru un pret? Da.

Optiunile dumneavoastra pentru acest lucru sunt de a inchiria sau de a cumpara lista de e-mailuri a companiilor. Mai jos este o analiza a ambelor metode:

1.Cumpararea unei liste de e-mailuri

Anunturile din Google.ro si de pe diverse website-uri promoveaza o lista de emailuri pe care o puteti cumpara, de obicei, pentru un pret ridicat, si sa o pastrati pentru totdeauna. La prima vedere, acest lucru pare a fi o oferta incredibila! Daca aveti bani, de ce nu cumparati 1.000.000 de e-mailuri si sa le puneti sa faca bani pentru dumneavoastra? Ei bine, nu e chiar asa de simplu. E-mailurile pe care le cumparati au fost umplute de spam, astfel incat acestea au fost scoase din uz si devin fara valoare. Proprietarii de e-mailuri probabil primesc sute de e-mailuri pe zi, similar cu cel trimis de dumneavoastra. Cu acest lucru in minte, ei, probabil, vor sterge intreaga lor casuta postala si vor face acelasi lucru zi de zi, asta in cazul in care chiar daca nu mai folosesc contul in mod curent.

Sa nu mai vorbim, ce companie ar vinde o lista de mii sau chiar milioane pe sute de ron amarati? Nimic care sa ia atat de mult timp si efort nu va veni la un cost ieftin, exista o regula pe care toti am invatat-o inca de cand eram copii: „Nimic nu este gratuit.”

Pentru unii, poate merita acest risc, dar cumpararea unei liste de e-mailuri de la orice societate nu este niciodata un lucru bun. Riscati banii dumneavoastra si credibilitatea produsului / serviciului pe care incercati sa-l vindeti.

2. Inchirierea unei liste de e-mailuri

Aceasta metoda de publicitate este mult mai eficace, si in conditii de siguranta atat pentru dumneavoastra cat si pentru recipient. Companiile credibile cunosc valoarea unei liste de e-mailuri si nu va vor vinde ceva care ar putea genera probleme. Ei monitorizeaza cu atentie cantitatea de e-mailuri pe care utilizatorii lor o primesc pentru a se asigura ca nu se transforma in furnizori de spam. Astfel ei pastreaza listele foarte curate.

Cand inchiriati o lista de e-mailuri, acestea nu vi se ofera in avans, veti plati doar taxa si veti crea campaniile de e-mail. Facand acest lucru, anunturile va vor fi vazute de catre traficul-tinta pentru o perioada de timp si va vor aduce bani. Costurile initiale de inchiriere a unei liste de e-mailuri pot parea descurajante, dar acesta este un obstacol peste care va trebui sa treceti. Este nevoie de bani pentru a face bani, nu?

Inchirierea unei liste de mailuri firme este singura modalitate de a rula o campanie si a astepta rezultate serioase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.