Inchirieri corturi evenimente Timisoara – Cu ce companie vei colabora?

O regula de aur atunci cand platesti pentru un serviciu – inclusiv angajarea unui serviciu de inchiriat cort evenimente Timisoara – este sa obtii ce iti doresti. Nu ar trebui sa ai incredere intr-un furnizor care spune ca ar putea sa obtina fillet mignon la 5 lei portia, si nu ar trebui sa ai incredere intr-o companie de inchiriat cort evenimente Timisoara care este cu sute de lei mai ieftina decat oricine altcineva din oras. Cum am spus mai devreme, preturile pentru inchirierea unui cort difera de la regiune la regiune. Daca un furnizor este semnificativ mai ieftin decat oricine altcineva din zona ta, exista un motiv. Fie este nou in industria si nu stie cum se formeaza pretul (chiar vrei sa fii testul furnizorului?), sau compari un cort de calitate pentru o nunta cu un cort vechi de 10 ani pentru un festival local.

cort evenimente timisoara

Un furnizor bun ar trebui, cel putin, sa:

Fie receptiv. Fereste-te de orice furnizor care nu raspunde la telefon daca suni in timpul orelor de program (sau nici nu revine cu un mesaj). Ce se va intampla daca ceva nu merge bine in timpul evenimentului? Nu vrei sa te bazezi pe cineva care nu poate fi disponibil.

Faca o oferta de preturi. Inainte de a rezerva sau a plati, cere o oferta de preturi pentru tot ceea ce doresti sa obtii de la furnizor, inclusiv montare, demontare, livrare, depozitare, taxe, etc. In cazul in care nu poate sau nu vrea sa faca aceasta oferta de preturi gratuit, alege un alt furnizor de inchiriat corturi evenimente Timisoara.

Unele companii vor veni la locatie si vor vizita in avans terenul unde va fi ridicat cortul, altele nu vor face asta decat daca este ceva neobisnuit in legatura cu locatia. Unii vor veni, insa vor percepe o taxa nominala (poate 100 lei), care intra in pretul inchirierii cortului pentru eveniment daca plasezi comanda cu ei. Acest lucru este destul de standard, dar ezita sa folosesti o companie care percepe o taxa mare sau nerambursabila. Unele companii care viziteaza gratuit locatia nu iti vor face o oferta de preturi scrisa pe care sa o poti lua acasa cu tine, pentru ca nu isi doresc sa compari preturile lor cu cele ale concurentei. Insa ar trebui, cel putin, sa prezinte o oferta si un pret final, chiar daca nu vei putea sa o iei cu tine.

Sa aiba o politica clara pentru anulare/modificare. Ce se intampla daca decizi, o luna inainte de eveniment, ca nu mai vrei un cort? Ce se intampla daca trebuie sa reprogramezi? Ce se intampla daca lista de oaspeti se micsoreaza sau se dubleaza? Afla politica de anulare. Ia o copie in scris a acesteia.

Este un cort potrivit pentru o nunta? Avand in vedere ca afacerile cu nunti sunt sezoniere, majoritatea furnizorilor de corturi evenimenteTimisoara ofera, de asemenea, corturi evenimente bisericesti, evenimente scolare, targul de judet, etc. Nu folosi un furnizor care nu se ocupa de nunti. S-ar putea fie mai ieftin, dar s-ar putea sa obtii un cort cu aspect ponosit.

organizare evenimente

Un alt lucru: Cei mai multi furnizori de corturi ofera de asemenea mese si scaune, iar unele pot oferi chiar si un ring de dans, scena, fete de masa, vase, ornamente – ai prins ideea. Ia totul de la acelasi furnizor daca este posibil. In acest fel vei avea o singura taxa de livrare. Plus nu va trebui sa iti faci griji ca fetele de masa ajung acolo inaintea meselor, sau ca scena nu se incadreaza in cort, etc. In acest fel vei economisi bani si vei fi mai linistit prin angajarea a cat mai putin furnizori.

Unde vei gasi o companie de inchiriere corturi evenimente Timisoara? Poti intreba firma de catering pentru o recomandare, acesta ar fi prima alegere deoarece este in avantajul lor sa recomande pe cineva bun. In caz contrar, o cautare pe Google pentru <companie inchiriere cort evenimente Timisoara> ar trebui sa iti dea un start bun. De asemenea, asigura-te ca ceri sfatul oamenilor pe care ii cunoasti si verifica recenziile pentru a-ti da seama ce furnizori sunt de incredere si ce furnizori nu sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *