Cum sa achizitionezi o masa fotbal grozava

Chiar daca planifici sa cumperi o masa fotbal de pe Internet sau de la magazinul local, urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa gasesti cea mai buna oferta cand vine vorba de achizitionarea unei mese de fotbal. Cel mai important, sa nu ajungi la un magazin si sa alegi masa care iti atrage atentia prima data. Exista anumite aspecte carora trebuie sa le dai multa atentie cand cauti o masa fotbal. Urmarind acest ghid te poti asigura ca vei avea mai mult decat la o masa veche, ci una care e croita pentru tine si iti va da maximul de bucurie de-a lungul anilor.

masa fotbal1. Jucatorii de fotbal de masa

Oamenii care trebuiesc consultati prima data in legatura cu alegerea unei mese de fotbal sunt desigur jucatorii. Au preferinte specifice? Tu esti cel care va fi unul din cei mai frecventi jucatori la aceasta masa, atunci fa o lista cu ce vrei de la masa ta. Poti incepe cu o culoare pe care o preferi. Daca nu tu te vei juca cel mai des, atunci ia in considerare inaltimea, varsta si forta mainilor pentru acesti jucatori.

2. Probleme de siguranta

In cazul in care copii vor folosi cel mai mult masa de fotbal, siguranta ar trebui sa fie una din cele mai mari considerente pe care trebuie sa le iei in seama. Exista mese cu tije solide. Acestea pot impunge fetele copiilor daca nu sunt destul de inalti. In acest caz, tijele telescopice sunt mai recomandate deoarece sunt mai sigure si pot fi si manevrate mai usor.

3. Simtul jocului

Acesta este comun cunoscut ca jucabilitate sau cum pot jucatorii sa manevreze tijele si manevrele de joc pentru a controla eficient miscarile bilei. Acestea pot fi manipulate printr-o serie de detalii de design:

  •  distanta dintre teren si varful picioarelor;
  • forma picioarelor si suprafata lor;
  • greutatea tijelor;
  • cat de usor se apuca manerele;
  • lubrifierea;
  • suprapunerea acoperirii figurinelor in joc;
  • suprafata terenului si a mingei;
  • materialul din care e facuta mingea.

4. Usurinta in utilizare

Aici sunt prezentate caracteristicile indispensabile pentru masa fotbal care ar trebui sa ofere usurinta in joc jucatorilor:

Greutatea echilibrata a figurinelor

Acestea ar trebui sa fie plasate intr-o pozitie usor orizontala pentru ca picioarele lor sa nu blocheze loviturile din careul mic.

Lateralele terenului sunt putin mai ridicate in ambele parti

Asta va permite mingei sa se rostogoleasca spre centru si sa nu se blocheze pe margini.

Robustetea mesei fotbal si durabilitatea componentelor

Cum te vei bucura de joc daca masa se strica usor sau cand se balanseaza in timpul jocului?

Impactul estetic

Nu cumpara o masa fotbal doar ca sa ai ceva distractiv in casa. Ar trebui sa fie o piesa distincta in camera de jocuri. Stilul si culoarea camerei ar trebui sa se potriveasca.

fussball5. Bugetul

Setarea unui buget te va incuraja sa cauti cea mai buna oferta cand vine vorba de o masa de calitate pentru tine si partenerii de joc. Cautarea in mai multe magazine e cea mai buna varianta sa gasesti ce e mai bun. Nu le lasa pacalit de marca mesei. Intereseaza-te mai mult despre masa care ti-a atras atentia si care se potriveste cu bugetul tau.

6. Valoarea de revanzare

Daca cumperi o masa cu speranta ca in viitorul apropiat o poti revinde la un pret mai mare, atunci nu ar trebui sa optezi pentru produsele de calitate scazuta. Ar trebui sa consulti site-urile de licitatii si vanzatorii de mese ca sa fii mai bine pregatit in cazul in care planuiesti sa revinzi masa fotbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *