De ce sa apelezi la un make-up artist pentru ziua nuntii

Ziua nuntii se apropie si te intrebi daca sa apelezi la un make-up artist profesionist. Ai gasit rochia de vis, pantofii si accesoriile pe masura. Ai petrecut luni de zile pregatind tinutele domnisoarelor de onoare si orice alte detalii care tin de ceremonie si receptie. Mai e nevoie sa dai bani in plus si pe serviciile de make-up profesional?

Daca apelezi la ajutorul unui make-up artist pentru realizarea machiajului din ziua nuntii, acesta te va ajuta la completarea look-ului final. Ai pierdut o gramada de timp in cautarea rochiei perfecte si accesoriilor potrivite. Make-up artistii sunt instruiti in aplicarea  culorilor care iti vor scoate cele mai bune trasaturi in evidenta, dar totodata vor stii ce tip de machiaj va complimenta rochia aleasa de tine. Daca rochia este in stilul romantic, spre exemplu, ai putea sa optezi pentru un look mai bland. Pentru o rochie moderna si nonconformista, va trebui sa aplici un stil de machiaj in aceleasi ton.

Make-up artistii isi vor da seama de factorii care iti pot influenta look-ul: sursa de lumina sau felul in care iesi in fotografii. Se intampla adesea ca un machiaj care arata bine initial sa nu se reflecte la fel de bine si in poze. Cearcanele nu sunt foarte bine acoperite sau tonul pielii nu este uniform. Acest lucru se intampla atunci cand persoana care realizeaza machiajul nu are cunostinte despre efectul din poze produs de culorile alese. Un make-up artist profesionist va lua in calcul si acesti factori.

Profesionistii te vor ajuta, cu siguranta, sa economisesti timp in dimineata nuntii. In ziua nuntii vei fi atat de fericita si entuziasmata incat vei fi foarte incantata sa te lasi pe mana unui expert care iti va finisa locul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *