Cum alegi locatia cea mai potrivita pentru nunta ta?

Decide stilul si ambianta nuntii tale

Un deal romantic, o mansarda urbana industriala, o cabana eleganta, toate aceste spatii suna atragatoare atunci cand planifici o nunta.

Dar asa cum nu este usor sa potrivesti un dop patrat intr-o gaura rotunda, nu e usor sa planifici o nunta in stil specific in orice local. Daca iei in considerare ce stil de nunta vrei, iti va fi mai usor sa alegi localurile pe care e nevoie sa le vizitezi. Daca o nunta in stil modern minimalist este cea pe care o ai in vedere, va trebui sa te axezi pe toate spatiile rustice atragatoare.

Multe cupluri cred ca nu e necesar sa aleaga stilul nuntii timpuriu, dar eu cred ca este una dintre cele mai importante decizii deoarece vei putea sa economisesti decoratiunile si decorul daca selectezi un local care se potriveste stilului nuntii tale – potri intra pe www.salinunta.net pentru agasi o lista cu astfel de locatii.

Viziteaza locatia la momentul din zi cand va avea loc nunta ta

Sambata este in continuare cea mai populara zi pentru cupluri sa iasa si sa viziteze spatii si, deoarece cele mai multe cupluri se casatoresc intr-o sambata, asta are sens. Dar una dintre regulile  cele mai importante este sa mergi pentru o a doua vizita chiar la momentul din zi cand va avea loc nunta. In cazul in care vizitezi un local la 10 a.m. si planifici sa ai nunta la 5 pm seara, probabil nu vei obtine aceeasi imagine a localului.

Pare logic sa fii capabil sa vezi spatiul exact la momentul din zi cand va gazdui nunta ta, insa e ceva ce uneori trebuie sa ceri. Totul, incepand cu modul in care lumina inunda spatiul, pana la un curent rece care strabate holul, te poate ajuta sa iti dai seama daca acesta este locul pe care vrei sa iti cheltui banii. Vizitarea spatiului este de asemenea momentul perfect sa iti aduci organizatorul de nunta sau coordonatorul ca sa poata arunca o privire.

Adesea, acei profesionisti ai nuntilor au o viziune diferita a spatiului si pot oferi sfaturi excelente.

Afla daca localul ofera serviciu complet sau nu

Exista, intr-adevar, doua tipuri diferite de locuri de nunta, cu servicii complete si servicii partiale. Un local de nunta  cu servicii complete de cele mai multe ori ofera totul, de la inchirieri de mese si scaune, pana la  lenjerie de pat si aprovizionarea preparatelor culinare, in timp ce un local cu servicii partiale de cele mai multe ori ofera doar spatiul si depinde de tine sa te ocupi de restul. Acest lucru inseamna ca vei fi responsabil cu rezervarea tuturor comerciantilor pentru ziua nuntii. Oricum ar fi, unele localuri au  furnizori recomandati cu care doresc sa lucrezi, astfel incat acest lucru trebuie luat in considerare inainte de a rezerva spatiul. Lucrand cu furnizorii ceruti de local cum ar fi aprovizionatori, companii de inchiriere sau designeri de evenimente nu iti ofera optiunea de a compara preturile si de a gasi cea mai buna optiune pentru bugetul tau.

Intreaba, intreaba, intreaba din nou

Sa faci o lista si sa adresezi toate intrebarile pe care le ai in legatura cu localul este important, dar nu la fel de important pe cat este sa pui aceleasi intrebari mai multor persoane asociate cu locatia.

In functie de persoana cu care ai de a face si rolul sau in local, poti primi raspunsuri diferite, deci asigura-te ca intrebi totul pe fiecare- de la managerul de aprovizionare, pana la managerul de afacere si coordonatorul zilei.

Intrebari importante la care poate nu te gandesti sa intrebi, sunt:

  • Cate nunti se tin aici intr-o singura zi?
  • Cine ma va ajuta in ziua nuntii?
  • Urmeaza vreo schimbare de constructie sau peisaj inaintea nuntii mele?

Doar atunci cand crezi ca ai pus suficiente intrebari, mai intreaba o data si apoi fireste noteaza totul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *