City break la Barcelona

Desi suntem abia la inceputul anului, stresul si problemele s-au tot adunat si avem nevoie de o modalitate cu ajutorul careia sa reusim sa ne destindem si sa ne recapatam forta pentru a rezolva toate planurile pe care le-am pregatit pentru acest an. Un city break poate fi ocazia perfecta cu ajutorul caruia sa scapati de toate grijile!

Viziteaza Orasul Albastru intr-un city break

Cunoscuta si ca “orasul care sta cu picioarele in apa”, Barcelona este capitala regiunii autonome Catalonia si al doilea oras ca marime din Spania. Situata pe coasta Marii Mediterane, Barcelona atrage o multime de turisti. Un city break aici este perfect atat pentru cei ce vor sa dea stresul la o parte, cat si de cei ce vor o mica vacanta inainte de sejurul din vara. Orasul colorat este perfect atat pentru turistii dornici de distractii si plimbari pe malul marii, cat si de cei atrasi de obiectivele turistice si culturale ale metropolei.

Un city break la Barcelona iti va da ocazia sa iei parte la viata agitata a orasului, cateva zile. De asemenea, parcurile, plajele, cluburile, restaurantele si renumitele obiective turistice te asteapta sa le descoperi farmecul. Turistii ce opteaza pentru o astfel de oferta nu ar trebui sa plece pana nu fac cunostinta cu monumentala opera a lui Antoni Gaudi: Catedrala Sagrada Familia, inceputa inca din 1882, dar neterminata, Parcul Guell, Casa Batllo sau Casa Milla. Alte obiective turistice pe care le poti vedea intr-un city break la Barcelona sunt : Aquarium Barcelona, Stadionul Camp Nou, artera La Rambla, catedrala La Seu, parcurile de distractii, pietele sau fantanile renumite. Atentie – nu vei avea prea mult  timp de plictiseala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *