7 motive pentru a angaja o firma de web design

Ca majoritatea proprietarilor de intreprinderi mici, probabil ca ai impresia ca nu ai nevoie sa angajezi o firma de web design sau ca nu se incadraza in bugetul tau. Sau poate deoarece tu nu folosesti prea des calculatorul, crezi ca nici clientii tai nu o fac. Toate aceste lucruri sunt complet false. Iata 7 motive pentru a angaja o firma de web design, indiferent de marimea afacerii tale:

  1. Afacerea ta va castiga credibilitate in fata clientilor

In ziua de azi tot mai multi consumatori folosesc Internetul pentru a cauta produsele sau serviciile de care au nevoie. Mica ta afacere va castiga mai multa credibilitate daca ai un site. Fara unul, potentialii clienti vor merge catre competitorii tai care au. Daca ai deja un site, dar este doar unul simplu si de baza, cel mai bine e sa apelezi la o firma de web design pentru a-ti oferi o imagine profesionista ce va inspira mai multa incredere. Pentru afacerile la domiciliu, acest lucru este deosebit de folositor, mai ales ca nu ai la dispozitie un magazin in care sa iti promovezi serviciile sau produsele.

web-design

  1. Un site te poate ajuta sa economisesti bani

Ca proprietar al unei afaceri mici, probabil ai impresia ca nu iti permiti sa apelezi la o firma de servicii de web design, insa adevarul este ca nu iti permiti sa NU faci asta. Desi preturile variaza de la firma la firma, odata creat, costurile de intretinere ale unui site sunt cuprinse intre 20 – 100 euro. Comparativ cu costul unui anunt la ziar, daca iei in considerare numarul de clienti la care poate ajunge, este mult mai eficient sa ai un site.

  1. Te ajuta sa pastrezi clientii informati

Gandeste-te la site ca fiind o brosura sau un catalog. Este mult mai usor si rapid sa actualizezi informatiille legate de serviciile si produsele tale pe site decat pe materialele printate, site-ul fiind o metoda eficienta de a-ti informa clientii despre sosirea de noi produse, evenimente ce vor avea loc, promotii speciale sau noi servicii pe care le oferi. Spre deosebire de materialele printate care devin rapid inutilizabile, site-ul poate furniza mereu informatii si stiri actualizate.

  1. Este intotdeauna accesibil

Un site este disponibil intotdeauna pentru clientii tai sau potentialii tai clienti, oferind totodata si comoditatea de a revizui produsele si serviciile tale si atunci cand biroul este inchis. Avand in vedere stilul de viata ocupat din ziua de azi, acest punct este deosebit de important in procesul de luare a unei decizii.

  1. Un site face posibila atingerea unei piete mai mari

Indiferent ca furnizezi produse sau servicii, site-ul iti va oferi o locatie alternativa pentru a le vinde. Te poti folosi de eCommerce pentru a-ti promova produsele catre o piata mai larga – poate chiar la nivel global. Nu crezi ca iti vei putea vinde produsele sau serviciile online? Nu uita, chiar si casele sau masinile sunt comercializate online.

  1. Ofera un mediu ce iti permite sa iti faci publica munca

Indiferent de tipul de afacere pe care o ai, un site este mediul ideal pentru a-ti prezenta munca. Prin includerea unui portofoliu sau a unei galerii de imagini, dar si testimoniale despre munca ta, poti demonstra care sunt elementele care iti fac afacerea unica.

  1. Salveaza timp

Furnizarea de informatii care clienti consuma foarte mult timp, indiferent daca aceasta se face prin telefon, fata in fata, folosind brosuri sau prin e-mail. Cu un catalog online poti oferi o multitudine de informatii despre produsele si serviciile tale intr-un timp foarte scurt. Din momentul in care site-ul este functional, acesta este disponibil clientilor tai zi de zi, ora de ora, pentru a le oferi informatiile de care au nevoie, asa ca nu mai pierde timpul si investeste in angajarea unei firme de web design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *