Clinica stomatologica

Scurt ghid de marketing pentru o clinica stomatologica

Marketing-ul pentru o clinica stomatologica facut doar pentru a fi facut si executarea acestuia fara un plan va va conduce rapid nicaieri. Imaginati-va sa mergeti in vacanta fara sa stiti unde mergeti, cum veti ajunge acolo sau cand doriti sa ajungeti. Aveti nevoie de o harta si de un plan astfel incat excursia dumneavoastra sa fie tot ce doriti si aveti nevoie sa fie. Acelasi lucru se aplica si marketing-ului. Dezvoltati un plan. Descoperiti ce doriti sa investiti in marketing-ul dumneavoastra, ce rezultate doriti sa obtineti, planuiti etapele, si imbinati-le intr-un calendar de activitati de 12 luni pentru a va sustine obiectivele. Clinica stomatologica

Cautati pe Google informatii despre clinica Dvs – sunt 3 posibilitati:

  1. Nimic: Acest lucru este putin probabil. Google este interesat de dumneavoastra chiar si cand nu sunteti interesat de Google. Daca nu gasiti nimic intr-o cautare, efectiv nu existati in lumea moderna.
  2. Ceva prost: Internetul este supraincarcat cu site-uri de recenzii ale clientilor, si dentistii sunt o tinta preferata. Daca nu controlati ce se spune despre clinica stomatologica pe Internet, altii o vor face.
  3. Un link catre pagina dumneavoastra web: Acesta este singurul rezultat care este bun. Oricum, Google nu va arata catre pagina dumneavoastra daca nu aveti una. Chiar si daca aveti una, Google nu va indruma catre aceasta, daca este depasita veche si nefolosita.

Daca aveti un website de prezentare pentru cabinetul dumneavoastra de stomatologie, exista un singur scop pe care doriti sa il atingeti, si anume sa faceti vizitatorul de pe site sa sune la biroul dumneavoastra – nimic mai mult, nimic mai putin. Una din cele mai mari greseli pe care le vad pe website-urile clinicilor dentare este inexistenta acelui ,,call to action”, sau indemnare la actiune, pe romaneste. Daca nu ii spuneti vizitatorului ce doriti sa faca, nu va face nimic. Asigurati-va ca aveti un ,,call to action” la subsolul fiecarei pagini ale website-ului dumneavoastra, chiar si pe pagina dumneavoastra ,,Despre”. Scrieti ,,Sunati-ne astazi pentru o consultatie completa” alaturi de numarul dumneavoastra de telefon. Dentist

Mass-Media este o sursa convingatoare pentru pacientii dumneavoastra si video blogging-ul imbunatateste usor discursurile seci sau continuturi lungi. Doua lucruri cheie pe care sa le luati in considerare cand faceti video blogging pe pagina de Facebook a clinicii stomatologice:

  • Capturati imediat atentia – Modul in care aratati si nivelul de energie si angajament sunt cele care incurajeaza privitorii sa asculte mesajul dumneavoastra
  • Valoare – intotdeauna explicati ce vor afla vizitatorii inainte sa incepeti si inainte sa incheiati

Atentia majoritatii privitorilor dureaza in jur de numai doua minute, asa ca fiti scurt. Si fiti consistent. Daca sunteti prea ocupat sa postati in fiecare saptamana, atunci angajati un video blogger!

Dezvoltati impresia ca sunteti un expert. Relatiile publice si marketing-ul sunt surori gemene ce trebuie sa fie reprezentate in afacerea dumneavoastra. Trebuie sa stiti diferenta dintre aceste surori. Apoi trebuie sa le cultivati si sa aduceti ceea ce este mai bun in afacerea dumneavoastra astfel incat altii din comunitatea dumneavoastra sa va stie dupa PR-ul si activitatile dumneavoastra in marketing. Clinicle stomatologice ar trebui sa creeze mereu piese de PR pentru media si sa fie proactive in demonstrarea activitatilor PR bune in randul comunitatii. Mai bine stabiliti o imagine generala cu PR decat sa reactionati la stirile rele care izvorasc de la pacienti nemultumiti. Pacient stomatolog

Serviciile dumneavoastra beneficiaza de un marketing esential – si eficient – pe Facebook? Obtineti mai multi clienti din referinte si recomandari prin practicarea urmatoarelor:

  • Invitati pacientii sa isi impartaseasca gandurile pe pagina dumneavoastra de Facebook (pe langa simpla adresare a intrebarilor)
  • Creati scenarii personalizate pentru ca echipa dumneavoastra sa le foloseasca ca pe un ghid in promovarea paginii dumneavoastra
  • Folositi materiale printate pentru a va promova comunitatea, precum felicitari de afacere speciale si insigne
  • Postati un mix de continuturi pe pagina dumneavoastra regulat (unul sau doua postari pe saptamana sunt deseori indeajuns)
  • Pastrati ,,media” in Mass-Media prin impartisirea unei bucati sin personalitatea dumneavoastra – totusi pastrati mereu in vedere serviciile oferite de clinica stomatologica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *