Need 4 speed

Need 4 Speed – Inceputuri

Astazi am avut deosebita placere sa vad in premiera primul film dintr-o serie care se anunta a fi una de succes la fel ca si Fast and Furious. Cel mai tare film cu masini care a fost lansat astazi se numeste Need For Speed si numele la fel ca si majoritatea actiunii este inspirata din celebra serie de jocuri cu masini.

Mi-a placut foarte mult acest film fiindca este plin de adrenalina, am vazut cele mai tari masini modificate, iar cei care l-au produs nu aveau cum sa nu scoata in fata celebrul Mustang american. Este geniala ideea de a face un film dupa seria de jocuri. O sa fie un adevarat succes Need For Speed. Eu l-am vazut 3D si am ramas impresionat de momentele pline de adrenalina si tot filmul parca eram conectat alaturi de actori in film. Nu va recomand sa vedeti filmul asta decat in varianta 3D ca sa traiti „pe viu” actiunea si puterea masinilor.

Se pare ca starul pentru aceasta serie a fost ales Aaron Paul. Cei care nu il stiti, este celebrul personaj din Breaking Bad. Acesta joaca rolul lui Tobey Marshall. El este un sofer foarte bun si se asociaza cu Dino, un vechi rival, pentru a-si salva afacerea. Dino este un tip lacom si razbunator, iar Tobey va avea un duel direct cu acesta dupa ce il tradeaza atunci cand provoaca accidentul mortal in care ii moare lui Tobey cel mai bun prieten. Se pare ca Dino nu tine cont de nimic cand vine vorba de a demonstra ca este cel mai tare.

Cel mai tare moment din tot filmul mi se pare ca este acela cand Maverick,cel pe care toti il amagesc spunandu-i Mincinosul1, face cea mai atre manevra cu avionul armatei si ii ridica masina lui Tobey chiar atunci cand este aproape de a fi oprit de oamenii pusi de Dino sa il omoare. Este un adevarat show, iar echipa lui Tobey condimenteaza actiunea dand si o nuanta de umor.

Sunt foarte multe de povestit despre acest film insa va las sa il urmariti fiindca este genial. Desi nu sunt un fan inrait al masinilor, trebuie sa recunosc faptul ca ce modele am vazut aici ma fac sa devin pasionat de masini si sa ma documentez mai mult despre acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *