Apartament regim hotelier

Ce trebuie sa stiti inainte de a inchiria apartamente in regim hotelier

Daca sunteti brusc confruntat cu relocarea, o misiune corporativa pe termen lung sau necesitatea de a gasi cazare pe termen scurt, nu va temeti. Desi sarcina de analizare a tuturor optiunilor poate parea descurajanta la inceput, nu trebuie sa fie, daca stii ce cautati. Ca orice nou efort, veti vedea roadele in a face pasii corecti cand cautati compania potrivita ce o sa va ofere un apartament in regim hotelier.

Mai jos aveti o lista cu factorii cheie pe care trebuie sa ii verificati pentru a gasi compania potrivita nevoilor d-voastra:

Serviciu pentru clienti: Are compania sau furnizorul servicii pentru clienti personalizate, sau veti fi tratat ca un numar? Daca vi se da putine optiuni, este foarte probabil ca veti fi tratat ca un numar și o sa sfarsiti prin a fi nefericit. Un specialist minunat in locuinte temporare va asculta nevoile d-voastra si se va stradui sa va satisfaca cererile.

Dimensiunea: Da, marimea conteaza. Un apartament in regim hotelier mediu este de cel putin doua ori mai mare ca o camera de hotel normala sau unitate de sejur prelungit. Cele mai multe unitati de apartamente ofera o terasa privata si / sau balcon cu stocare, de asemenea. Companiile de sejur prelungit opereaza pe volum, si au unitati de “cutii de chibrite”, care sunt adesea prea mici pentru a trai confortabil. Un spatiu suplimentar poate face o mare diferenta in timpul unui sejur prelungit departe de casa.

Apartament regim hotelier

Preturi : apartamentele corporative si apartamentele inchiriate pe termen scurt sunt de obicei mai putin scumpe decat un hotel si de multe ori egale sau mai putin costisitoare decat hoteluri de sejur prelungit.

Personalizarea: Poate compania adapta acomodarile de cazare la nevoile d-voastra? De exemplu, poate fi posibil ca sa va aduceti animalul de companie sau sa aranjati o camera pentru un bebelus sau un birou? In timp ce unele facilități de sejur prelungit permit animale de companie, ca regulă generală, hotelurile nu fac asta.

Mobilierul : Alegeti o companie care are standarde de calitate si va ofera tot confortul de acasa. Va ofera camere complet mobilate, cu mobilier de calitate? Dar un televizor 32 “LCD, bucatarie, lenjerii de pat, masina de spalat si uscator, curatare si impachetare in vid, fier de calcat cu tabla de calcat de dimensiuni mari, opere de arta si obiecte decorative?

Confortul : Poate compania oferii cazare care ofera intimitate si confort de locatie? Inchirierea de apartamente pe termen scurt si apartamente corporative sunt mai private si situate intr-o zona rezidentiala.

Verificati diferite companii si comparati cu adevarat serviciile oferite. Amintiti-va ca mai puțin costisitor, nu inseamna neaparat o afacere mai buna. Poate insemna un serviciu slab sau o cazare de calitate inferioara. Un furnizor de locuinte temporare care este mai putin costisitoar decat concurenta ofera de obicei cazare inferioara.

Gasirea unui apartament in regim hotelier potrivit situatiei d-voastre este usoara atunci cand planificati dinainte si alegeti o companie cu serviciu pentru clienti ca punct central al afacerii lor. La urma urmei, serviciile excelente pentru clienti este ceea ce separa o companie buna de una minunata. Ele vor face diferenta dintr-o mutare de cosmar sau o tranzitie usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *