Masaj erotic

Cum sa te pregatesti pentru a-i oferi un masaj erotic iubitei tale

Ce iti vine prima data in minte cand te gandesti la masaj erotic? Muzica lenta, atingeri blande, confort si relaxare? Suna bine si se simte bine, dar … imagineaza-ti daca tu esti cel care face masajul, atingand pielea fina si curbele corpului unei femei. Suna bine, nu-i asa?

Am putea intra in amanunt in acest domeniu si sa citim despre 80 de stiluri de terapie prin masaj, cu o mare varietate de puncte de presiune, miscari si tehnici. Dar nu va merge! Nu esti un maseur profesionist, iar ceea ce conteaza cu adevarat aici este perfectionarea unui gest care poate fi folosit cu succes ca un foarte bun preludiu. Masaj erotic

In continuare vei afla cum sa faci un masaj senzual care te va conecta la corpul ei si te va lasa sa i-l explorezi. Chiar daca ii oferi doar o sedinta scurta de 10 minute, vei fi rasplatit din plin cu o femeie relaxata si fericita in brate (sau in pat).

Cum se face un masaj erotic: ingredientele esentiale

Inainte de a putea invata cum sa faci un masaj senzual, trebuie sa inveti ingredientele. Invatarea si folosirea lor in mod corect va avea un efect stimulativ asupra placerii ei, si implicit obtinerea rezultatului dorit.

1) Starea de spirit

Starea de spirit este unul dintre cele mai importante etape ale unui masaj senzual. Masajul este menit sa fie senzual! Trebuie ca ea sa se simta cat se poate de confortabil!

Mai intai diminueaza (sau chiar stinge) lumina, si aprinde cateva lumanari. Acestea ofera o atmosfera romantica si frumoasa. Apoi, pregateste cu grija locul pentru masaj. Gaseste o suprafata ferma pentru ca ea sa se intinda (patul, un prosop de plaja, pe podea sau chiar pe o masa (aceasta in cazul in care nu aveti o masa de masaj profesionala.) Daca este vorba doar de un masaj al mainilor sau al capului, un scaun va fi suficient.

2) Muzica

Muzica este o parte esentiala a stabilirii starii corecte intr-un masaj erotic. In niciun caz muzica rock! Sunetele ambientale sunt mai mult decat potrivite.
Asigura-te ca stii care este obiectivul tau – fie sa o faca sa se simta relaxata si pregatita pentru sex , fie sa o faca sa adoarma. Daca  este un preludiu a ceea ce urmeaza sa se intample, alegeti ceva sexy precum muzica soul. Daca in schimb scopul este relaxarea partenerei, mergeti apoi pe un blues lent, sau chiar sunete din natura, cum ar fi susurul apei sau sunetele padurii tropicale.

3) Uleiul

Uleiul este ingredientul principal. Este la fel de important ca si o cheie. Lista uleiurilor adecvate pe care le puteti utiliza este lunga: hemp, jojoba, alune, argan, avocado, sofran, seminte de trandafir, nuca, camelia, nuca de cocos, Marula, migdale, Moringa, grapeaza, floarea-soarelui, etc . Experimentati-va cu cateva si descoperiti ce va place mai mult.

Puteti gasi toate acestea si chiar mai multe la magazinul de produse bio. De asemenea, magazinele de tip spa si magazinele de ingrijire a pielii au o mare varietate de uleiuri de masaj amestecate care contin doua sau mai multe uleiuri – aceste variante sunt foarte atragatoare pentru un masaj erotic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *