De ce mi-as instala folie auto pe autoturism

Contrar a ceea ce foarte multa lume ar putea sa creada in realitate, o folie auto va poate oferi multe beneficii in afara celor care sunt doar estetice. Nu este un lucru doar pentru niste masini ceva mai vechi, unde se pot observa imediat toate beneficiile, mai ales prin ameliorarea aspectului acestora; tot mai multa lume, atat acasa cat si la birouri, e pe cale ca sa descopere aceste avantaje ale foliei pentru geamuri. Inclusiv frumoasa si unica noastra planeta poate ca sa vada si ea, la fel, acele beneficii ecologice ale folosirii acestor produse. Lista pare a fi fara de sfarsit, fiind una pe care ar fi necesar ca sa o constientizam, asa incat sa facem totul pentru a ne asigura ca reusim sa obtinem un maximum de avantaje. Asadar, care sunt beneficiile de care pomenim? Puteti afla toate acestea doar citind mai departe…

Previne supraincalzirea

Unele marci, tipuri si modele de masini din gama sport si dintre masinile clasice poseda o tendinta sa se incalzeasca in interior mult mai rapid si mai usor decat altele, caracteristica aceasta facand ca autovehicululele respective sa se afle pe ultimele locuri in care v-ati dori ca sa va aflati, cu precadere in perioadele de calatorii lungi. Dar, cu o aplicare corecta pe geamuri de folie auto, exista posibilitatea ca masina sa fie pastrata mai racoroasa cu circa 60% in cazul caldurii din plina vara, ceea ce are ca si consecinta directa, imediata, ca acele calatorii mai lungi sa fie cu mult mai confortabile; in acelasi fel, o zi petrecuta la un autoshow poate sa devina mult mai usor de suportat, in situatia in care masina clasica este asezata toata ziua pe un oarecare teren, in plin soare.

Folie auto

Preventia accidentelor de circulatie

Accidentele fr circulatie pot fi foarte usor prevenite daca geamurile autovehiculului au montată o folie auto speciala pentru autoturisme. Oricare conducator auto stie ca daca va conduce cu soarele stralucindu-i in ochi, ori cu reflectia orbitoare a luminii din omat, ori din apa de ploaie aflata pe drum, sofatul va fi mult mai greu – cele de mai sus sunt lucruri ce pot fi deosebit de periculoase. Aidoma, in situatia in care soferii trebuie ca sa aiba de-a face cu stralucirea farurilor masinilor din sens opus – oricare dintre acestea ar putea fi cauzele unor accidente. Oricare dintre aceste conditii vitrege de drum poate da conducatorului de autovehicul o oboseala puternica a ochilor ori dureri intense de cap, ori chiar sa faca din sofat ceva foarte inconfortabil – de altfel, ultimul lucru pe care vi l-ati dori atunci cand ca aflati in spatele volanului.


Folie Auto LLumar de folieauto

Prevenirea vatamarilor corporale

Daca geamurile vehiculului au fost acoperite cu folia speciala anti-UV, leziunile pe care le-ar putea avea conducatorul auto, pasagerii si pietonii pot sa fie evitate cu usurinta in situatia unui accident. Lucrul este datorat faptului ca folia anti-UV aplicata pe geamuri tine laolalta cioburile din parbriz atunci cand este rupt ori distrus, oprind aceste cioburi ca sa fie proiectate in toate directiile posibile.

Protectia pielii

Fara nicio indoiala – folia speciala pentru geamuri, indiferent daca este aplicata pe autovehicule ori pe cladiri, este conceputa sa protejeze pielea omului de daunatoarele radiatii ultraviolete (UV). Indiferent daca va aflati la volan sau la locul dumneavoastră de munca, fie ca va luati sau va duceti copiii la scoala ori ca stati toata ziua la un birou aflat la fereastra, pentru pielea Dvs nu este buna prea multa supunere la actiunea soarelui puternic din perioada dupa-amiezii. Acest lucru poate sa va provoace diverse eruptii cutanate sau iritatii ale epidermei, nemaiuitand si faptul ca oricand exista astfel si riscul ridicat de a contracta si alte boli, precum periculosul si fatalul cancer de piele. Expunerea prelungita la lumina puternica si directa a radiatiei solare poate provoca si imbatranirea inainte de vreme a pielii, aparitia precoce a ridurilor si a liniilor fine, lasand cunoscutele urme inestetice si ireversibile. Insa daca exista o folie auto intercalata intre dumneavoastră si arsita puternica a soarelui, veti beneficia de eliminarea integrala a acestor probabile probleme, si va asigurati ca pielea va este protejata astfel prin blocarea eficienta a radiatiei UV cu chiar pana la 99%.

Salvarea „planetei albastre”

Cand se acopera geamurile cu folia speciala anti-UV, luam in mod activ parte la salvarea frumoasei noastre „planete albastre”. Aceasta este consecinta faptului ca produsele acestea ajuta foarte mult la scaderea caldurii din interiorul masinii ori a casei, ceea ce are ca rezultat direct faptul de a nu mai trebui pornite unitatile de conditionare a aerului. In casa, asta reprezinta o reducere semnificativa a cantitatii curent electric folosita, iar in masina inseamna un consum redus al benzinei. Si lucru poate fi afirmat cand atmosfera este ceva mai rece, intrucat o folie auto anti-UV poate sa tina frigul afara asa cum tine si caldura inauntru, micsorand necesitatea de a porni instalatia de incalzire. Impreuna, acestea toate au un aport crescut la protectia mediului inconjurator, intrucat se protejeaza stratul existent de ozon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *